Zalaegerszegi Független Vizsgaközpont A NAH által NAH-12-0047/2022 számon akkreditált vizsgaközpont (személytanúsító szervezet).

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Tisztelettel köszöntöm a Zalaegerszegi Független Vizsgaközpont munkatársai nevében!

Vizsgaközpontunk az új szakképzési rendszer részeként jött létre azzal a céllal, hogy mind az oktatás, mind a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfeleljen, segítséget nyújtson az új szakmák megszerzésében.

A Szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény, valamint a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7) Kormányrendelet értelmében a Nemzeti Akkreditáló Hatóság 2022. április 28-tól akkreditált személytanúsító szervezetként, NAH-12-0047/2022 számon engedélyezi a Zalaegerszegi Független Vizsgaközpont működését.

Vizsgaközpontunk magas szakmai színvonalon, képzett és gyakorlott vizsgáztatókkal, egyre bővülő vizsgahelyszínekkel biztosítja a vizsgák teljeskörű lebonyolítását.

Legfontosabb számunkra a minőségi, pártatlan munkavégzés, az etikus magatartás. Törekszünk a vizsgára jelentkezők, és partnereink részletes tájékoztatására, szolgáltatásaink átláthatóságára, az esetlegesen felmerülő kérdések gyors és korrekt megválaszolására.

Bízunk abban, hogy Vizsgaközpontunk segítséget és lehetőséget tud adni minden résztvevő Partnerének abban, hogy a sikeres vizsgákkal elérhessék céljukat, megfelelő munkát találjanak.

Reméljük, hogy következő vizsgáink egyikén Önnel is találkozhatunk!

Bubits Róbertné
vizsgaközpont vezető